Тъй като предстои да си ремапвам алфата искам да попитам хора,които са се възползвали от това да кажат най-вече дали бързо отива съединителя щото за тва най-много се претиснявам и като цяло разбира се дали има някакви компликации след надуването. Става въпрос за 2.4 JTD
Известие
Collapse
No announcement yet.
въпрос към хората с чипнатите алфи
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеДали турбото се износва поради почечето бара? Знам че от 0.9 някаде се прави на 1.2 но все пакGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеДали турбото се износва поради почечето бара? Знам че от 0.9 някаде се прави на 1.2 но все пакAlfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от littlesister Покажи съобщениеK1lcone,20 000 км. си изминал от както е с чип така ли? и веднага ли смени съединителя с маховика след чипа или изкара известно време със заводския?
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениекупих я чипната и веднага смених съединител и маховик.
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщението нямаше нужда от смяна на съединитела като е зех. просто за мен си го смених. тресеше при потегляне и за тва смених маховика, но стария ми маховик сега е на друга алфа която тресеше и върви като че ли е с нов маховик.
Comment
-
Първоначално публикувано от littlesister Покажи съобщениезначи ще треа след некво карана да се сменя целия комплект явно
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеТресенето,в повечето случаи е от феродовия диск.Ама все пак има различни форми на проявяване този проблем.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
Comment